 | | | | | | | | Kompot af søde grøntsager, tilsmagt med tomat. | | | | |
 | | | | | | | | Løg pilles og hakkes, de andre grøntsager skylles og renses. Kernerne og de hvide strenge fjernes fra peberfrugterne, tomaterne skæres i store både og kernerne fjernes. Alle grøntsagerne skæres i ca. ½ x ½ cm. store terninger. Smørret smeltes i en gryde, og alle grøntsagerne samt timian og presset hvidløg kommes ved, lad det sautere i 5 – 6 min. Og kom så tomatpuré ved. Sautér endnu et par minutter og krydder så med salt og peber.
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 1 | rødløg | ½ | squash | ½ | aubergine | ½ | rød peberfrugt | ½ | gul peberfrugt | 3 | tomater | 1 fed | hvidløg | 25 g. | margarine | 1 ½ spsk. | tomatpure | | Lidt timian | | salt | | peber |
| | | | |
|