  | | | | | | | | Løg og gulerødder skrælles og skæres i terninger.
Løget brunes sammen med kødet i en gryde i varm olie og krydres med salt og peber, der hældes vand ved så det dækker kødet, og oksekødsterningen kommes ved.
Hvis man ønsker det kommes kommen også ved.
Når kødet er mørt kommes gulerødderne i, og mælken hældes ved, det koges yderligere 10 min. Hvorefter det jævnes af med maizenaen som er rørt ud i lidt vand, til sidst smages til med salt og peber. | | | | |
 | | | | | | | | Dansk gullasch kan serveres med kartoffelmos og rødbeder. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 500 g. | oksekød i strimler | 1 spsk. | olie | 3 | gulerødder | 1 | zittauerløg | 1 stk. | oksebouillonterning (terning) | 2 dl. | mælk | 10 g. | majsmel | | salt | | peber |
| | | | |
|