  | | | | | | | | Grønsagerne skæres i tynde strimler. Svits kalkunkødet i en gryde i et par min. sammen med gulerødderne. Tilsæt løgene, peberfrugterne og kartoflerne og svits igen i et par minutter. Herefter champignonerne. Kom vand, sojasauce og salt i gryden, og lad det koge ved svag varme i 5-10 minutter. Kinakål kommes i til sidst, hvor der skrues op for varmen i et par minutter.
Server vilde ris til. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 400 g. | kalkun i strimler | 2 | zittauerløg | 3 | gulerødder | 2 | rød peberfrugt | 250 g. | champignoner | 2 | bage kartofler | ½ | kinakål | 2 spsk. | olie | ½ spsk. | soya | 5 dl. | vand | | groft salt | 4 fl. | vilde ris |
| | | | |
|