  | | | | | | | | | | Rør en marinade sammen af: karry, knust hvidløg, olie og citronsaft. Vend kyllingekødet i marinaden, og lad det trække i en lille time. Hak løg og skær æblerne i store tern. Svits kødet i en varm wok i tre minutter og kom løg og æbler i og svits det i ca. 5 minutter. Tilsæt bønnespirer og peanuts og smag til med salt og peber.
Server ris til. | | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 4 dl. | ris | | 500 g. | kylling i strimler | | 2 fed | hvidløg | | 4 | æbler | | 20 | forårsløg | | 200 g. | bønnespirer | | 4 spsk. | olie | | 4 tsk. | citronsaft | | 100 g. | peanuts | | 4 tsk. | karry | | | groft salt | | | friskkværnet peber |
| | | | | |
|