  | | | | | | | | Kartoflerne med skræl skæres til både, lægges på et stykke bagepapir på en bagepladen. Rosmarin, salt og peber drysses over, og kartoflerne bages i ovnen ved 200 grader i ca. 30- 40 minutter.
Skær rødkål i strimler og rodsellerien i tern. Svits rødkålen på en tør pande i nogle minutter, tilsæt rodsellerien og lad det svitse med i endnu nogle minutter.
Kalveschnitzlen steges i olien i et par minutter på hver sin side. Salt og peber drysses på. Put kødet over i et fad, så det holdes varmt, imens løgene steges på panden, hvor de af og til dryppes med balsamicoeddiken. Hæld honningen over og smag til med salt og peber. Løgene fordeles på kødet. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 4 | kalveschnitzler a | 2 tsk. | olie | 2 spsk. | balsamicoeddike | 3 | rødløg | 1 tsk. | honning | | groft salt | | friskkværnet peber | 400 g. | rødkål | 200 g. | rodselleri | 700 g. | bage kartofler | | rosmarin |
| | | | |
|