  | | | | | | | | Løget pilles og champignonerne renses, løg, champignonerne og skinken hakkes. Halvdelen af smørret smeltes i en gryde og løget klares, champignon og skinke tilsættes og det svitses et par minutter, til sidst tilsættes persillen, og der smages til med salt og peber, lad det køle lidt af. Skær et låg af tomatens stilkende, og fjern kerner og saft med en ske eller kniv. Duxellesen fyldes i tomaterne, rasp og ost blandes og drysses oven på tomaterne. Del resten af smørret i fire, og kom en klat på hver tomat. Grill tomaterne i ovnen, i ca. 4-5 min. de skal blive gyldenende på toppen. Hold hele tiden øje med dem.
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 4 | tomater | 1 | zittauerløg | 125 g. | champignoner | 75 g. | kogt skinke | | lidt hakket persille | 20 g. | smør | 40 g. | revet ost | 20 g. | rasp | | salt | | peber |
| | | | |
|