| | | | | | | | Med bløde løg og hvide kartofler | | | | |
| | | | | | | | Skral kartoflerne og kom dem i en gryde med vand, og en tsk. Salt. Bring dem i kog lad dem koge ved svag varme til de er møre, (når man kan stikke en pillekniv i en kartoffel, og den slipper er de møre). Del farsen i portioner og slå farsen sammen med hænderne, til det er en fast klump. Tryk dem til den ønskede tykkelse og steg dem på en varm pande i halvdelen af margarinen, krydre med salt og peber. Pil løgene og skær dem i ringe, steg dem i den anden halvdel af margarinen. | | | | |
| | | | | | | | Man kan også servere champignon al creme til, se opskriften her på siden. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 200 g. | ærter | 600 g. | hakket oksekød | 3 | zittauerløg | 40 g. | margarine | 1000 g. | kartofler | | salt | | peber |
| | | | |
|