| | | | | | | | Lav en mørdej og lad den hvile en time, rul dejen ud på et melet bord og kom dejen i en tærteform (24 cm), og forbag den i 10 min. Ved 200 C Spinaten vrides for vand og løget pilles og skæres i små terninger. Smelt smørret i en gryde og sautér løgene af, tilsæt spinaten og smag til med salt og peber. Kom spinaten i en sigte og lad det dryppe af, kom den i den bagte og lidt afkølede tærtebund. Bland fløde, æg og revet ost og tilsæt salt og peber, hæld det over spinaten og bag tærten ca. 25 min. Ved 200 C.
| | | | |
| | | | | | | | Se opskrift på mørdej andet sted her på siden. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 480 g. | frossen spinat | 1 | zittauerløg | 10 g. | smør | 6 stk. | æg | 2 ½ dl. | piskefløde | 60 g. | revet ost | | salt | | peber |
| | | | |
|