| | | | | | | | Lav en mørdej og lad den hvile en time, rul dejen ud på et melet bord og kom dejen i en tærteform (24 cm), og forbag den i 10 min. Ved 200 C. Pil løgene og skær dem i halve ringe, skær baconet i små stykker. Rist baconet af på en pande og tilsæt derefter løg og smør, lad løgene blive lidt bløde, krydder til sidst med salt og peber. Kom løg og bacon i den bagte og let afkølede tærtebund. Pisk æg og mælk sammen og krydder med salt og peber, hæld æggemassen over og bag tærten i ovnen ved 200 C i ca. 25 min. | | | | |
| | | | | | | | Se opskrift på mørdej andet sted her på siden. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 8 | skalotteløg | 200 g. | bacon | 20 g. | smør | 6 | æg | 2 dl. | mælk | | salt | | peber |
| | | | |
|