| | | | | | | | Der laves en mørdej som står køligt i ca 1 time (se opskrift her på siden). Den forbages ved 200 grader i ca. 10 min. Imens snittes de optøede spinatblade groft og trykkes fri for det meste vand. De fordeles på den forbagte tærtebund. Det halve Creme fraiche, æg, salt og peber piskes let sammen og fordeles over spinaten. Tærten bages færdig ved 200 grader i 15-25 min. til den er lysebrun. Lakseskiverne rulles let sammen og lægges på den færdigbagte tærte. Der pyntes med tomatbåde og frisk dild. Resten af creme fraichen blandes med sennep, salt og friskklippet dild og serveres til. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 480 g. | frossen spinat | 5 dl. | creme fraiche | 5 | æg | | groft salt | | friskkværnet peber | 240 g. | røget laks | 240 g. | groft brød | 1 tsk. | sennep | 4 spsk. | friskhakket dild |
| | | | |
|