  | | | | | | | | Steg baconet på en varm pande, og lad det derefter dryppe af på et stykke køkkenrulle. Slå æggene ud i en skål, og pisk dem sammen med mælken, tilsæt salt og peber. Kom æggemassen på panden, og rør lidt i kagen til den begynder at blive tyk, bag den ved svag varme til alt æggen er stivnet, skrab lidt i den engang i mellem, så det sidste flydende æg kan komme ned til bunden. Skær tomaterne i både, og agurken i skiver og kom det på toppen sammen med baconet, drys til sidst med hakket purløg. Server æggekagen med rødbeder, sennep, ketchup og godt rugbrød. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 8 sk. | rugbrød | 12 | æg | 12 spsk. | mælk | 250 g. | bacon | 4 | tomater | 1 | agurk | 1 bdt. | purløg | | salt | | peber |
| | | | |
|