 | | | | | | | | Servér kartoflerne varme som forret. | | | | |
 | | | | | | | | Tænd ovnen og indstil den på 200. Skrup kartoflerne meget omhyggeligt med en stiv skurebørste. Tør dem helt tørre med papir fra køkkenrullen. Pensl kartoflerne med smeltet smør og læg dem i et ovnfast fad. Bag kartoflerne til de er møre, fra 1 time til 5 kvarter. Mærk med en kødnål, om de er møre. Skær et kryds i hver, ca, 1 cm dybt. Klem kartoflerne let i hver ende, så de åbner sig. Læg en skefuld creme fraice i hver. Pynt med udskårne sildefileter, løgringe og purløg. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 4 | bage kartofler | 25 g. | smør | 2 dl. | creme fraiche | 1 | zittauerløg | 2 | marinerede sildefileter eller caviar | | purløg, frisk |
| | | | |
|