| | | | | | | | Del kødet i det antal karbonader der skal laves, og slå kødet godt sammen, form det til pæne bøffer. Pisk ægget sammen med en gaffel i en dyb tallerken. Raspen blandes med salt og peber i en anden dyb tallerken. Paner nu karbonaderne først i æg og så i raspen. Smelt smøren på en pande, og steg karbonaderne på begge sider til de er let gyldne. Kom dem på et fad og steg dem færdige i ovnen i 10 til 12 min. Ved 200 C.
Lav en opbagt sauce og tilsæt grøntsagerne. Smag til med sukker.
Hertil serveres kartofler og stuved ærter og gullerødder | | | | |
|
|
| | | | | | | | 200 g. | frosne ærter og gulerødder | 1 spsk. | sukker | 800 g. | kartofler | 600 g. | hakket kalvekød | 1 | æg | 40 g. | rasp | 30 g. | smør | | salt | | peber |
| | | | |
|