  | | | | | | | | Skær flæsket i skiver, og læg skiverne på en rist. Kom flæsket i ovnen ved 200 C til det er sprødt, ca. 25 min. Slå æggene ud i en skål, og pisk dem sammen med mælken, tilsæt salt og peber. Smelt smørret på en pande, og kom æggemassen på, og rør lidt i kagen til den begynder at blive tyk, bag den ved svag varme til alt æggen er stivnet, skrab lidt i den engang i mellem, så det sidste flydende æg kan komme ned til bunden. Skær tomaterne i både, og agurken i skiver og kom det på toppen sammen med flæsket, drys til sidst med hakket purløg. Server æggekagen med rødbeder, sennep, ketchup og godt rugbrød. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 12 | æg | 12 spsk. | mælk | 800 g. | røget flæsk | 4 | tomater | 1 | agurk | 1 bdt. | purløg | 20 g. | smør | | salt | | peber | 8 sk. | rugbrød |
| | | | |
|