| | | | | | | | Kød, salt, peber, æg, mælk, mel, margarine og 1/3 af løg blandes sammen og formes til ca. 5 boller pr. pers. De koges ved svag varme i letsaltet vand, i små 10 minutter. Svits resten af det hakkede løg sammen med hvidløget i rapsolien i en gryde, så det er svagt gyldent. Skær peberfrugt og squash i tern og tilsæt dem løgblandingen, og lad dem svitse med. Tilsæt de flåede eller hakkede tomater, og lad det simre ved svag varme til grøntsagerne er møre. ( cirka 15 minutter) Smag til med salt og peber og bland kødbollerne i.
Server pasta til
| | | | |
|
|
| | | | | | | | 500 g. | hakket svinekød (8-10%) | 1 | æg | 2 dl. | skummetmælk ;ca. | 1 dl. | hvedemel | 15 g. | margarine | 1 ½ tsk. | groft salt | ½ tsk. | friskkværnet peber | 3 | zittauerløg | 1 ½ fed | hvidløg | 1 spsk. | raps olie | 200 g. | gul peberfrugt | 2 | squash | 2 ds. | flåede tomater |
| | | | |
|