 | | | | | | | | I 1 stk. rand er der til ca. 8 pers | | | | |
 | | | | | | | | Husblads lægges i en skål fyldt med vand. Ægene blendes med lidt cremefraish. Løgene blendes ligeledes med lidt cremefraish. Det hele, undtagen caviar, blandes. Husbladsen tages op med vandet på og lægges over i en gryde, hvor det smeltes ved meget svag varme. Derefter tager man et par skefulde af ægge- og løgmassen og rører forsigtigt rundt i husbladsen - så den derved afkøles langsom. Hæld indholdet af gryden over i resten af massen. Tilsæt tilsidst caviaren. Det hele hældes i en form ogsættes i køleskabet - min. 2 - 3 timer. Pyntes med frisk dild, rejer og citron. Serveres med hjemmebagt brød.
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 24 | kogte æg | 4 | finthakket zittauerløg | 16 dl. | creme fraiche | 24 spsk. | mayonnaise | 24 spsk. | citronsaft | | groft salt | | friskkværnet peber | | tabasko | 800 g. | ufarvet caviar | 800 g. | rejer | | friskklippet dild | 4 | citroner | 240 g. | groft brød |
| | | | |
|