  | | | | | | | | | | Skær løgene i skiver og svits dem i olien til de er svagt gyldne. Tomaterne skæres i både og tilsættes. Svits det i nogle minutter. Skær peberfrugterne i strimler og tilsæt dem sammen med ris, salt og peber. Rør det godt igennem, inden den kogende bouillon kommes i. Lad suppen simre i cirka 20 minutter under låg. Tilsæt herefter fløden, suppen må ikke koge. Pynt evt. med lidt purløg
Server brød til
| | | | | |
 | | | | | | | | | | Hvis suppen serveres for 4 “sultne” voksne, kan man evt. lave suppen med en halv portion ekstra ingredienser. | | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 8 | tomater | | 2 | grønne peberfrugter | | 2 | zittauerløg | | 2 dl. | fløde 13% | | 50 g. | ris | | 2 l. | grønsagsbouillon | | | groft salt | | | friskkværnet peber | | | purløg, frisk | | 240 g. | brød |
| | | | | |
|