  | | | | | | | | Blend de sorte oliven (uden sten!) til en grov masse med olien. Læg savoykålbladene i kogende vand et øjeblik, til de falder let sammen. Skær fisken i 8 nogenlunde ens stykker og krydr dem med salt og peber. Læg dem på kålbladene og fordel olivenblandingen ovenpå fisken. Pak bladene sammen om fyldet og læg pakkerne i et ildfast fad. Halvér cherrytomaterne og læg dem i en stribe i kanten af fadet i hver side. Hæld hvidvin over pakkerne og dæk fadet med alufolie. Stil fadet i ovnen ved 185 grader 20-25 minutter. Serveres med dampet cous cous eller ris.
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 600 g. | fast fisk | 100 g. | sorte oliven | 3 spsk. | olivenolie | | salt | | friskkværnet peber | 8 | pæne savoykålblade | 300 g. | cherrytomater | ½ dl. | hvidvin | 4 dl. | ris |
| | | | |
|