  | | | | | | | | | | Tomat, løg, gulerødder og porre skæres i tern og sauteres. Bouillon, finthakket hvidløg og tomat-sauce tilsættes og suppen småkoger i 15-20 min. Smag til med salt og peber, hvorefter suppen afkøles. Agurketern tilsættes og trækker i tomatsuppen ca. 1/2 time. Tomatsuppen anrettes i dybe tallerkener. Creme fraiche, rørt med purløg, formes som et lille æg og lægges midt i suppen. Hvidløgs croutons drysses over, evt. med lidt reven agurk som pynt.
| | | | | |
 | | | | | | | | | | Sæt et løg til spiring i en urtepotte. Det danner hurtigt en top. Velegnet til samme brug som purløg. | | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 2 ½ dl. | tomatsauce naturel | | 6 | tomater | | 2 | zittauerløg | | 3 | gulerødder | | 1 | porrer | | 1 l. | grønsagsbouillon brug evt. terning | | ½ | agurk | | ¼ bdt. | purløg | | | hvidløg efter behag | | 2 ½ dl. | creme fraiche 18% | | | hvidløgs croutons | | | olivenolie |
| | | | | |
|