| | | | | | | | Løget skæres i terninger, tomaterne flåes og skæres i småstykker. Hvis kantarellerne er tørrede, lægges de i blød i vand ca. 1 time. smøret brunes i en stegegryde og bacone kommes i. Når det begynder at krympe, brunes kødstykkerne på alle sider. Dæmp varmen og kom løgende i - de skal ikke brunes, overhæld med 2 glas hvidvin og lidt kalvesky. Gulerødderne skæres i skiver og tilsættes sammen med tomater, hvidløg, timian, salt og peber. Efter 1/2 time tilsættes svampene. Retten snurrer ialt ca. 1 time.
Serveres med løse ris.
| | | | |
|
|
| | | | | | | | 600 g. | strudsekølle i strimler | 30 g. | smør til stegning | 50 g. | bacon i strimler | 1 | mellemstort zittauerløg | 2 | gulerødder | 2 | tomater | 2 glas | hvidvin | | kalveboullon | 250 g. | kantareller (gerne tørrede) | 1 fed | hvidløg | | timian, frisk | | salt | | friskkværnet peber | 4 dl. | ris |
| | | | |
|