| | | | | | | | Skær kalkunbrysterne i skiver og bank dem flade med en kødhammer. Smør pestoen på og læg basilikum over. Rul dem til roulader, der bindes sammen eller lukkes med tandstikkere. Brun rouladerne i olie på en pande og steg dem færdige i ovn ved 185°C ca. 10-15 min. Flæk spidskålen og fjern stokken. Kålen snittes i strimler og sauteres i smør. Smag til med salt og peber. Tilsæt til sidst tyndtskårne soltørrede tomater.Kog hønsefonden ned til 2/3 del og pisk kolde smørtern i. Herefter må saucen ikke koge. Tilsæt blendet eller finthakket basilikum. Serveres med kartofler og brød. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 800 g. | kalkunbryst | 1 | spidskål | | rigelig basilikum, frisk | 3 spsk. | rød pesto | 20 g. | soltørrede tomater | | olivenolie | 270 g. | smør ;lidt til spidskålen | 3 dl. | hønseboullionterning | 1000 g. | kartofler | 200 g. | brød ;se opskrifter her. |
| | | | |
|