| | | | | | | | Vand og smør kommes i en gryde, og bringes i kog. Tag gryden af varmen og pisk mel og salt i, sæt atter gryden på varmen og bag dejen igennem i 1 min. Tag nu gryden fra varmen, og pisk et æg af gangen i dejen, pisk til det bliver en lind dej. Lad nu dejen køle let, før den kommes i en sprøjtepose, sprøjt dejen ud i små toppe, på et stykke bagepapir. (Hvis man ikke har en sprøjtepose, kan man bruge to sker til at lave toppene med). Bages ved 225 C i en forvarmet ovn, i 25-30 min. På nederste rille. | | | | |
| | | | | | | | vandbakkelserne kan fyldes med creme og syltetøj, eller is og chokolade sovs. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 4 dl. | vand | 150 g. | smør | 200 g. | mel | 5 | æg | 2 kn.spids | salt |
| | | | |
|