  | | | | | | | | Løg pilles og hakkes.
Kom olien i en meget varm gryde, og svits løget af, tilsæt kødet og brun det af. Tilsæt vand, flåede tomater, timian, salt og peber. Lad det koge i 30 min. ved svag varme.
Jævn kødsovsen af med lidt maizena udrørt i lidt vand, under omrøring. Smag til med salt og peber.
Server kartofler eller pasta til kødsovsen. | | | | |
 | | | | | | | | Prøv evt. at tilsætte revet gulerod til kødsovsen. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 500 g. | hakket oksekød | 2 | zittauerløg | 2 stilke | timian | 1 ds. | flåede tomat | 2 spsk. | olie | 5 dl. | vand | | salt | | peber | 2 spsk. | majsstivelse | 1000 g. | kartofler |
| | | | |
|