  | | | | | | | | Sojasauce, citronsaft, ingefær og mørk farin blandes til en marinade og hældes over kødet. Lad der trække et par timer i køleskabet. Porren og guleroden skæres i stave. Broccolien skæres til små buketter, champignonerne kommes hele i wokretten. Woken varmes op, olien tilsættes, og grønsagerne steges med i små 5 minutter, hvorefter de tages op. Tør woken over, inden det sidste olie tilsættes. Kødet afdryppes for marinanden, og steg det i cirka 3 minutter. Fjern kødet fra woken, og kog marinaden sammen med bouillonen. Rør majsstivelsen i vand og jævn saucen. Bland forsigtigt grønsager og kød i saucen. Retten varmes kort op inden servering.
Server æggenudler til
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 500 g. | tynde strimler af okseinderlår | 1 | porrer | 1 | gulerod | 250 g. | broccoli | 150 g. | champignoner | 2 ½ spsk. | raps olie | 50 g. | bønnespirer | ½ dl. | soya | 2 spsk. | citronsaft | 1 spsk. | ingefær | 1 ½ tsk. | brun farin | 3 dl. | oksebouillon | 2 spsk. | vand | 1 spsk. | majsstivelse | 250 g. | æggenudler |
| | | | |
|