  | | | | | | | | | | Skær kartoflerne ud til både og vend dem i det ½ olie med salt og peber. Bag dem i ovnen i en lille halv time ved 200 grader. Form kødet til 4 bøffer og steg dem ved svag varme på panden. Hak løget til dressingen og svits det med chilifrugten i resten af olien. Tilsæt tomaterne, som er hakket i tern, lad det simre i 5 minutter. Dressingen blendes så den er jævn, og smag til med salt og peber. Lun Sandwichbollerne og kom fyldet i. Anret det på en tallerken sammen med de ovnbagte kartofter.
| | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 400 g. | hakket magert oksekød (gerne 3-6%9 | | 4 sk. | ost 30+ | | 24 | salatblade evt. iceberg | | 4 sk. | ananas | | 4 | tomater | | ½ | agurk | | 1 | rød chilli | | 1 | hakket zittauerløg | | 2 spsk. | olie | | 4 | grove sandwichboller | | 8 | bage kartofler |
| | | | | |
|