  | | | | | | | | Rør gær, vand, salt, sukker, olivenolie og hvedemel sammen til en lind dej (min. 5 min.) Lad den hæve i 1½ time. Rul dejen ud små pizzaer, ( bestem selv hvor store calzonerne skal være) Læg dem på em bageplade med bagepapir. Fordel fyldet på halvdelen af dejen. Luk den anden halvdel over og klem godt sammen. Klip et par huller i dejen, så dampen kan slippe ud. Bag calzonerne ved 200 grader i 40 - 45 minutter
Server rissalat til | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 100 g. | kalkun i strimler | 12 ½ g. | gær | 2 dl. | vand | ½ tsk. | salt | ¼ tsk. | sukker | 1 spsk. | olivenolie | 375 g. | hvedemel | 400 g. | rensede spinatblade evt. dybfrosne | 200 g. | hytteost | 25 g. | revet parmasan ost | 1 | æg |
| | | | |
|