| | | | | | | | Kalvemørbraden skæres i tynde skiver på pålægsmaskine eller i hånden. Arranger mørbradskiverne smukt på en tallerken. Rør det halve af olivenolien og citronsaften i den grønne pesto og smør det i et tyndt lag på mørbraden. Vend salaten i en dressing af resten af olivenolien, citronsaften, salt og peber og anret den midt på tallerkenen. Høvl tynde parmesanskiver over salaten. Serveres med brød til.
| | | | |
| | | | | | | | Frys kalvemørbraden en dag før brug, så er den lettere at skære i tynde skiver. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 400 g. | kalvemørbrad | 100 g. | parmasan ost | 100 g. | ruculasalatblade | 100 g. | friséesalatblade | ½ | citron | 4 spsk. | pesto | 2 spsk. | olivenolie | | salt | | friskkværnet peber | 200 g. | brød ;se opskrifter her |
| | | | |
|