  | | | | | | | | Stik små trøffelstykker ind i gedeosten. Riv parmesan over. Gratiner i ovnen ved 250°C 2-3 min. til osten er blevet gylden. Pinjekernerne ovnristes ved 200°C til de også er gyldne. Bland olivenolie, fine skiver af sort sommertrøffel og salt. Lad blandingen stå og trække, jo længere desto bedre. Vend salaten i trøffelolien og arrangér på en tallerken. Anret gedeosten ovenpå og drys pinjekerner over. Riv evt. lidt trøffel over. Serveres med hvidt brød eller ristet rugbrød.
| | | | |
 | | | | | | | | Lav trøffelolien af en hel flaske olivenolie, så har du trøffelolie til senere brug. Samme tip gælder for hvidløgsolie. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 4 | runde gedeoste (fås på glas i olie) | 1 | sort sommertrøffel | 20 g. | parmasan ost | 100 g. | friséesalatblade | 100 g. | egebladsalat | 100 g. | ruculasalatblade | 100 g. | rød pesto | 100 g. | pinjekerner | 1 dl. | olivenolie | | salt |
| | | | |
|