  | | | | | | | | Skær fisken i portionsstykker. Kom porrerne i et ovnfast fad. Skær fennikelknolden midt igennem og skær rodskiven ud med et kegleformet snit. Skær den herefter i skiver. Læg den mellem porrerne i fadet. Kom fisken herpå. Dryp med citron og drys salt og peber på.
Hæld væde i fadet. Læg folie over og sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 25 min. Drys persille på retten og servér Kraft dressing og kartofler til.
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 750 g. | hellefisk filet | 4 | fintsnittede porrer | 1 | fennikel | | salt | | friskkværnet peber | 1 | citron | 1 dl. | grønsagsbouillon ell. vand | 2 spsk. | hakket persille, frisk | 4 spsk. | creme fraiche dressing | 800 g. | kartofler |
| | | | |
|