| | | | | | | | Dressing: Hæld yoghurten til afdrypning i et kaffefilter i ca. 2½ time. Rør den afdryppede yoghurt med fløde, timian, oregano og hvidløg og lad den stå tildækket og koldt i ca. 1 time. Rør dressingen op og smag den til.
Skær Fetaen i 1½ cm brede skiver og læg det i vand i ca. ½ time. Vend fetaskiverne først i mel, så i æg og til slut i en blanding af rasp og persille. Steg dem i gyldent smør i en pande, ca. 3 min. på hver side.
Læg den stegte Feta på 4 tallerkener sammen med salat, agurkeskiver, tomatbåde og sorte oliven. Hæld lidt af dressingen ved og server resten i en skål ved siden af. Server stegt feta som forret eller til frokost. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 5 dl. | yoghurt naturel | 2 spsk. | piskefløde | 1 tsk. | tørret timian | 1 tsk. | tørret oregano | ½ fed | knust hvidløg | 225 g. | feta | 4 dl. | vand | 2 spsk. | hvedemel | 1 | æg | 3 spsk. | rasp | 2 spsk. | persille, frisk | 25 g. | smør | ½ | fintstrimlet icebergsalat | ½ | skrællet agurk i skiver | 1 | tomat i både | 20 | sorte oliven |
| | | | |
|