  | | | | | | | | Squash, kartofler, gulerødder og hvidkål skæres i tern og koges i ca. 5 minutter i en gryde med lidt vand. Blend tomaterne med løg og hvidløg i ca 1 dl. vand. Hæld det ned til grønsagerne og kog det i godt 5 minutter. Kom resten af bouillonvandet ned i gryden. Smag til med salt, peber og tabasco. Kog suppen til grønsagerne er kogte. Hvis en fast suppe ønskes, kan suppen blendes.
Server groft brød til
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 125 g. | squash | 126 g. | kartofler | 126 g. | gulerødder | 126 g. | hvidkål | 10 | hakkede spinatblade | 2 | tomater | 1 | lille zittauerløg | 1 l. | hønsebouillon | | salt | | friskkværnet peber | | tabasko | 200 | groft brød ;se opskrifter her |
| | | | |
|