| | | | | | | | Rør pandekagedejen sammen af æg, mælk og mel, og stil den i køleskabet i en halv time. Kog de opblødte bønner i 30 minutter i letsaltet vand. Bag pandekagerne på en tør pande eller med en smule olie. Grønsagerne skæres i tern og steges i lidt olie. Smag til med salt og peber. Lad det simre i ca. 10 minutter. Kom evt. lidt vand til grønsagerne.
Server lidt fromage frais til.
| | | | |
|
|
| | | | | | | | 1 | æg | 2 dl. | skummetmælk | 1 dl. | hvedemel | 2 dl. | opblødte sorte bønner | 4 | tomater | 1 | peberfrugt | 1 | zittauerløg | 1 | squash | 1 | rød chilli | 1 spsk. | olie | | groft salt | | friskkværnet peber | | fromage frais |
| | | | |
|