  | | | | | | | | Hellefisken og rejerne optøs. Dryp hellefisken i citronsaften, efter den er skåret i tern. Hak løgene. Gulerod og squash skæres i stave (ca. 4 cm) Kålen snittes i fine strimler. Svits herefter grønsagerne i olie.1 dl ananassaft fra dåsen, ananasterninger, vineddike, sukker, ingefær, bouillon, hvidløg, sojasauce, peber og salt tilsættes. Lad det simre i små 5 minutter, hvorefter hellefisken lægges i.Lad det igen simre små 5 minutter. Rejerne puttes i, og majsstivelsen røres ud i lidt vand og røres i. Retten koges kort tid igennem.
Vand og kokosmel koges sammen i 3 minutter og afkøles og sies. Den siede væde samt salt bringes i kog. Kom risene i, og kog dem som det står på emballagen.
Server evt. brød til
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 400 g. | hellefisk uden ben | 200 g. | rejer | 1 | zittauerløg | 1 | gulerod | 1 | squash | 200 g. | spidskål | 1 ½ tsk. | limesaft | 1 spsk. | olie | 3 dl. | grønsagsbouillon | 1 ds. | ananas i skiver | 1 tsk. | sukker | 2 spsk. | hvidvinseddike | 1 fed | hvidløg | 1 spsk. | soya | 2 ½ tsk. | majsstivelse | ½ l. | vand | 1 tsk. | salt | | friskkværnet peber | 1 dl. | kokosmel | 4 dl. | jasmin ris |
| | | | |
|