| | | | | | | | Kartoflerne skrælles og skæres i tern. Blancher dem i kogende letsaltet vand i små 5 minutter. Si vandet fra. Sauter finthakket løg og kartofler på en pande med smør, og tilsæt skinken ( i strimler) Æggene piskes sammen med mælken, rucolasalaten ( finsnittet) salt og peber. Hæld det over panden. Prik dejen med en gaffel og læg den over panden. Sæt den i ovnen ved 200 grader i 20 minutter og vend tærten ud på et fad.
| | | | |
|
|
| | | | | | | | 1 kg. | kartofler | 1 ½ | zittauerløg | 25 g. | smør | 200 g. | kogt skinke med lav fedtprocent | 3 | æg | 2 ½ dl. | minimælk ell. letmælk | 200 g. | ruculasalatblade | 200 g. | butterdej ;ca. | | salt | | friskkværnet peber |
| | | | |
|