  | | | | | | | | Del auberginerne på langs, prik kødsiden med en gaffel og pensel dem med olivenolie. Læg auberginerne på bagepapir og bag dem i ovnen ved 200°C i 40-50 min. Pil skindet af, hak auberginekødet fint og lad det afkøle. Yoghurten hældes i en sigte med et viskestykke i bunden og drypper af i ca. 30 min. Bland yoghurt og auberginekød med de hakkede hvidløg samt oliven, og smag til med tomatsauce, salt og friskkværnet peber. Serveres på små blade salat.
| | | | |
 | | | | | | | | Auberginer suger meget fedtstof, når de tilberedes på en pande. Bag dem i stedet i ovn, penslet med olie. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 2 | auberginer | 5 dl. | yoghurt naturel | ¼ glas | sorte Nicoises oliven | 2 spsk. | marinerede hvidløg med chili og paprika | 4 spsk. | tomatsauce | | olivenolie | 16 | salatblade | 8 sk. | toastbrød |
| | | | |
|