| | | | | | | | Kyllingebrysterne steges i ovnen ved 200°C i 15-20 min., hvorefter de afkøles og pilles i mindre stykker. Sneglene grovhakkes og sauteres i smør sammen med hakket persille og hvidløg. Vend salaten i en dressing af olivenolie, hvidvinseddike lidt artiskok lage samt salt og peber. Anret med kyllingestykker og artiskokker ovenpå. De lune snegle og provence croutonnerne drysses over. | | | | |
| | | | | | | | Man kan farsere et kyllingebryst ved at lægge farsen under skindet. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 4 stk. | kyllingebryst | 4 spsk. | grillede artiskokker | 4 spsk. | snegle fra dåse | 2 fed | hvidløg | ¼ bdt. | persille, frisk | 10 g. | smør | | provence croutons | 16 | forskellige salatblade | 1 dl. | olivenolie | 2 spsk. | hvidvinseddike | | salt | | friskkværnet peber |
| | | | |
|