| | | | | | | | Honning, appelsinsaft og lidt reven appelsinskal koges ned. Tilsæt piskefløde og varm op. Tilsæt hakket chokolade og lad det smelte. Smørret kommes i ved 30°C, og derefter tilsættes hakkede abrikoser. Massen afkøles i en form og skæres ud i tern eller ruder i passende størrelse. Overtrækkes med chokolade. Pynt med hakkede, tørrede abrikoser tilsat en anelse hakkede pistacier.
| | | | |
| | | | | | | | Det er en fordel at arbejde med en stor portion overtrækschokolade, så holdes temperaturen lettere. Den sidste rest chokolade kan evt. samles til toppe med hakkede rosiner eller cornflakes. | | | | |
|
|
| | | | | | | | 16 | abrikoser i Amaretto | 1400 g. | mørk chokolade | 8 dl. | piskefløde | 100 g. | honning | 180 g. | smør | 4 | appelsiner | | tørrede abrikoser | | hakkede pistacienødder |
| | | | |
|