  | | | | | | | | | | Varm olien i en tykbundet gryde og svits løg og hvidløg, tilsæt laurbærblade, timian, merian, fiskebouillon og hvidvin, lad det koge igennem og sigt suppen.
Skold og flå tomaterne og skær dem i både, fjern kerner, pil rejerne og skær hellefisken i tern på 2x2 cm, kog suppen op og læg fiskestykkerne i, lad det koge i ca. 1 minut. Kom rejer og tomater i. Herefter må suppen ikke koge. Hæld suppen i 4 dybe tallerkner og server groft brød til.
| | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 150 g. | zittauerløg | | 3 spsk. | olivenolie | | 1 tsk. | hakket timian | | 1 tsk. | hakket merian | | 2 stk. | laurbærblade | | 1 l. | fiskebouillon | | 2 dl. | hvidvin | | 8 stk. | tomater | | 200 g. | skalrejerh rejer | | 400 g. | hellefisk i tern på 2x2 |
| | | | | |
|