  | | | | | | | | | | Svampene lægges i blød i sherryen. Hellefisken skæres i passende stykker og dryppes med citron. Vendes i rugmel tilsat hakket pesille, salt og peber. Steges på pande i ca. 3 min. på hver side. Pastaen koges efter anvisning. Margarine smeltes, og mel tilsættes. Fløde, mælk og sherry fra svampene tilsættes. Svampene hakkes groft og kommes i saucen sammen med den kogte pasta. Smages til med salt og peber.
Serveres med flutes og evt. tomatsalat. | | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 600 g. | hellefisk | | 100 g. | tørrede svampe | | ½ dl. | tør sherry | | 1 | citron | | 1 dl. | rugmel | | 2 spsk. | hakket persille, frisk | | | salt | | | friskkværnet peber | | 300 g. | pasta | | 30 g. | margarine | | 30 g. | hvedemel | | 2 dl. | piskefløde | | 1 dl. | mælk | | 200 g. | flütes |
| | | | | |
|