  | | | | | | | | | | Hellefisken lægges i et ildfastfad. Hæld citronsaft hen over. Kom salt og peber på. Skal trække ca. 20 min.
Hak løget fint. Dampes i smør til de er klare. Afkøles. Toasten smuldres i en skål. Tilsæt smør, purløg, salt og peber. Dette blandes til en fast masse, som smøres på hellefisken. Grilles i ca. 10 - 15 min.
Serveres med nye kartofler, ærter og hollandaisesauce. | | | | | |
|
|
 | | | | | | | | | | | 700 g. | hellefisk u/skind og ben | | 1 | citron | | | salt | | | friskkværnet peber | | 1 | stort zittauerløg | | | smør | | 10 sk. | toastbrød uden skorper | | | purløg, frisk | | 1000 g. | kartofler | | 200 g. | ærter |
| | | | | |
|