 | | | | | | | | Nemme fiskefrikadeller med god tomatsauce. | | | | |
 | | | | | | | | Hak oliven og det ½ løg fint og bland det i fiskefarsen. Form ca. 4 fiskefrikadeller pr. portion. Steg fiskefrikadellerne i olien ved jævn varme i 6-8 min. på hver side.
Tomatsauce: Skær bladselleri og resten af løgen i skriver, sauter dem i olien i ca. 3 min. Tilsæt resten af ingredienserne og kog i ca. 10 min. Purer saucen i en blender og varm saucen igennem. Smages til med salt og peber.
Serverer fiskefrikadellerne med tomatsauce til.
| | | | |
 | | | | | | | | Lav evt. dobbeltportion af fiskefrikadellerne, de smager nemlig også godt dagen efter. | | | | |
|
|
 | | | | | | | | 400 g. | fiskefars (torsk) | 2 | zittauerløg | 50 g. | grønne oliven | 1 spsk. | olie | 2 stilke | blegselleri | 1 tsk. | olivenolie | 2 ds. | hakkede tomater | 1 dl. | grønsagsbouillon | 1 fed | hvidløg | 1 tsk. | oregano | 2 tsk. | citronsaft | 400 g. | pasta, frisk | 80 g. | ærter |
| | | | |
|