| | | | | | | | Rør en marinade af olivenolie, presset hvidløg og frisk timian. Smør marinaden på tunbøfferne og lad dem marinere i 1/2 time. Kog pastaen som angivet på emballagen og afkøl den. Skyl salaten og lad den afdryppe. Halver cherrytomaterne og skær løget i tern. Forårsløgene skæres i strimler. Vend ingredienserne til pastasalten med let hånd. Rør en dressing af olie, citronsaft, presset hvidløg, salt og peber. Hæld dressingen over salaten. Grill tunbøfferne i 2-3 min. på hver side og server dem med pastasalaten.
| | | | |
|
|
| | | | | | | | 4 stk. | tunbøffer | | lidt olivenolie | 2 fed | hvidløg | | timian, frisk | 300 g. | pasta, frisk | 100 g. | rucolasalat eller andet salat | 200 g. | cherrytomater | 1 | rødløg | 8 | forårsløg | | lidt olivenolie | | lidt citronsaft | | salt | | peber |
| | | | |
|