| | | | | | | | Læg bønnerne i blød, i rigeligt vand natten over. Varm olien i en stor tykbundet gryde og sauter løgene, tilsæt hvidløg og tomatpure, lad det lige brænde af og tilsæt så bønner og det ½ vand.
Lad det simre under låg i 20 minutter, tilsæt tabasco, tomatstykker og resten af vandet, og lad det simre i 20 - 30 minutter, smag til med salt og peber.
Anrettes på tallerkner sammen med den skivede røget sværdfisk og vilde ris.
Server groft brød til.
| | | | |
|
|
| | | | | | | | | tabasko | 4 dl. | vilde ris | 240 g. | groft brød | 400 g. | røget sværdfisk | 400 g. | hvide løg | 2 | snittet zittauerløg | 2 fed | snittet hvidløg | 2 spsk. | tomatpure | 6 | tomater delt i kvarte |
| | | | |
|