| | | | | | | | Dæk en ovnplade med stanniol, smør stanniolen med smeltet smør, pisk smørret let og cremet med en elpisker, kom krydderurter, citronskal, citronsaft og parmesan ost i og pisk til det er jævnt.
Kom kryddersmørret på fiskestykkerne ved at løsne skindsiden i den ene side, og kom kryddersmørret under skindet, eller lav en lomme i fisken og kom smørret i lommen, læg fiskestykkerne på den smurte plade og steg dem ved mellemvarme i ovnen 3 minutter på hver side, eller indtil de er gemmenstegte.
Drys herefter med parmesan ost og grill i 1 minut eller til osten er smeltet og let brunet, serveres med det samme.
Hertil kan serveres stegte Jasmin ris, blandet med grønsager efter eget valg.
| | | | |
|
|
| | | | | | | | | smeltet smør | 2 spsk. | purløg friskhakket | 2 spsk. | basilikum, tørret friskhakket | 2 spsk. | mynte friskhakket | 1 tsk. | revet citronskal | 2 stk. | citroner | 30 g. | revet parmasan ost til gratinering | | smeltet smør | | salt | 800 g. | hellefisk en skive pr. portionp | 30 g. | revet parmasan ost til gratinering |
| | | | |
|