  | | | | | | | | Læg den hakkede fisk i en skål, tilsæt det halve løg, citronskal, cremefraiche og rasp, ælt med hænderne til dejen er godt blandet, del farsen i 4 lige store bøffer og form dem godt.
Smelt smør i en tykbundet stegepande og steg bøfferne i 7 minutter eller til de er gyldne og gennemstegte. Kom tomatskiver, agurkeskiver og løgringe på under- bollen med lidt salat på toppen, herefter "fiskebøffen", slut af med en god klat estragon mayonnaise og placer overbollen. Samme procedure for de andre burgere.
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 2 | zittauerløg i tynde skiver | ½ kg. | hakket hellefisk | 2 tsk. | citronsaft | 2 spsk. | creme fraiche 18% | 2 ½ dl. | rasp | 4 stk. | burgerboller med sesam | 8 stk. | salatblade groft snittet | 2 | tomater i tynde skiver | 16 sk. | agurker | 4 spsk. | estragon |
| | | | |
|