| | | | | | | | Kog pastaen "al dénte" i en stor gryde med kogende vand og lidt salt. Mens pastaen koger varmes olien i en pande.
Heri svitses forårsløg, chili, rejer, kammuslinger og hellefisk, til rejerne er lyserøde, kammuslinger og hellefisken er let stegte, rør jævnligt, fjernes fra varmen.
Rør koriander, limesaft, chilisauce og fiskekraften i. Pastaen sigtes og kommes tilbage i gryden, bland sesamolien i. Hæld fiskeblandingen over og bland det forsigtigt sammen. Smages til med salt og peber, garneres med revet limeskal, serveres straks.
| | | | |
|
|
| | | | | | | | 500 g. | cornichoner | 3 spsk. | god olivenolie | 100 g. | fintskåret zittauerløg | 1 | lille rød chilli fintskåret | 250 g. | rejer pillede med haler | 250 g. | kammuslinger | 400 g. | hellefisk i terninger | 15 g. | friskhakket koriander | 2 spsk. | sød chilipeber | 1 dl. | limesaft | 1 dl. | fiskefond | 1 spsk. | sesamolie | | salt | | peber friskkværnet | | limeskal til pynt |
| | | | |
|