  | | | | | | | | Start med bechamel saucen. Bag olie og hvedemel sammen, rør derefter mælken i lidt efter lidt, indtil det er blevet til en cremet sauce, sæt den til side, opvarm olien i en gryde og svits løget heri i et par minutter, tilsæt spinaten og svits videre 1 minut, tilsæt fisken og svits igen i 2 minutter, tag gryden af varmen.
I en smurt ildfast form laves nu en lasagne i 4 lag, start med lasagneplader fulgt op med 1/3 af spinatblandingen og 1/3 af osten.
Efter de første tre lag, sluttes der af med et fjerde lag, bestående af lasagneplader, den sidste del af saucen samt parmesanosten. Lasagnen skal være let flydende for ikke at blive for tør, tilsæt evt. lidt mælk, hvis den virker for tør. Nu må den gerne stå og trække i ½ time før den sættes i en 200 grader varm ovn i ca. 40 minutter.
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 1 1/3 dl. | vegetabilsk olie en spsk. til spinatblandingen | 1 dl. | hvedemel | 8 dl. | mælk | 100 g. | finhakket zittauerløg | 250 g. | frisk spinat | 300 g. | hellefisk i store tern | | salt | | peber friskkværnet | 200 g. | revet ost | 400 g. | lasagneplader | 50 g. | friskrevet parmasan ost |
| | | | |
|