  | | | | | | | | Skær peberfrugterne i tynde strimler, skær fisken i korte tykke stykker.
Rør maizena, æggehvide, soyasauce og lidt fiskebouillon sammen i en stor skål, kom fiskestykkerne i, og bland det godt sammen.
Varm olien op i en tykbundet pande, kom fiskestykkerne i, lynsteg dem ved jævn varme i 3 - 4 minutter, eller til fisken er gylden og gennemstegt. Tag fisken af panden, og lad det dryppe af på en køkkenrulle.
Kom peberfrugt, hvidløg og sambal olek i panden. Lynsteg i 2 minutter eller til peberfrugten er blød, kom black beansaucen, fiskebouillon og salt i, og kog det hurtigt op. Kom fisken i og lad den gennemvarme. Drys med nødder og server straks.
Hertil serveres kogte Jasmin ris.
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 5 dl. | fiskebouillon | 4 dl. | jasmin ris | 1 | rød peberfrugt | 1 | grøn peberfrugt | 1 kg. | hellefisk i tykke korte skiver | 1 | letpisket æggehvide | 1 ¼ dl. | majsstivelse | 1 spsk. | soyasauce | 2 spsk. | olie | 2 | fed hvidløg knust0,5 | 2 tsk. | sambal olek | 2 spsk. | black beansauce | | salt | | peber friskkværnet | 1 ¼ dl. | hakkede ristede cashewnødder |
| | | | |
|