  | | | | | | | | Smelt smørret i en tykbundet gryde over jævn varme. Tilsæt løg og peberfrugt og svits i 4 - 5 minutter, indtil løgene er gyldne. Tilsæt hvidløg og svits i 30 sekunder. Rør tomater, bouillon, okra, sennep, paprika, ¼ tsk salt og peber i. Bring blandingen i kog. Skru ned for varmen og lad den småkoge i 5 minutter. Rør rejerne i og kog saucen i 1 minut. Stil den til side.
Skyl filéterne under rindende koldt vand, dup dem tørre med en køkkenrulle. Drys resten af saltet og friskkværnet peber på, vend filéterne i melet, varm olie i en tykbundet pande og steg filéterne i 2 minutter på hver side, til de er gyldne og gennemstegte.
Opvarm saucen og hæld den i et serveringsfad. Læg fiskefiléterne ovenpå.
Hertil serveres kogte Basmatis ris.
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 600 g. | hellefisk filét | 20 g. | smør | 100 g. | skalotteløg finthakket | 2 fed | hvidløg finthakket | 500 g. | flåede tomater fra dåse | 1 ½ dl. | fiskebouillon | 100 g. | okra skåret i tynde skiver | 3 spsk. | dijonsennep | 2 spsk. | paprika | ½ tsk. | salt | | peber friskkværnet | 100 g. | kogte rejer | 60 g. | rugmel | 2 spsk. | olie |
| | | | |
|