  | | | | | | | | Roastbeefen brunes af på en varm pande i olien, og kommes derpå i en bradepande. Steg roastbeefen ved 200 C i 30 min. Derefter tages stegen ud af ovnen, for at hvile i 10 min. Derefter sættes stegen atter i ovnen, i 20 min. Ved 200 C. Tag stegen ud af ovnen, og lad den stå og blive helt kold, hvorefter man kan skære tynde skiver af stegen, beregn 2-3 skiver til hver.
Krydre kyllingen med paprika, salt og peber. Steg derpå kyllingen ved 200 C i 40 min. Pak kyllingen ind i folie, så holder den sig lun.
Serveres med broccoli salat.
| | | | |
|
|
 | | | | | | | | 400 g. | roastbeef af inderlår | 8 | kyllingelår | 2 tsk. | paprika | | groft salt | | friskkværnet peber | 1 spsk. | olie |
| | | | |
|